• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 7 - ربيع أول - 1444
  • برابر با : Sunday - 2 October - 2022
4

غذاهای طلایی برای قلب مادران باردار!

  • کد خبر : 3175
  • 22 شهریور 1392 - 11:24
غذاهای طلایی برای قلب مادران باردار!

رژیم غذایی دوران بارداری بسیار متفاوت با سایر دوران ها است و مادران بایستی نکاتی لازم را برای افزایش سلامت خود به کار گیرند. میترا زراتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مادران باردار بایستی در سه ماه دوم با توجه به شکلگیری اعضای بدن جنین […]

رژیم غذایی دوران بارداری بسیار متفاوت با سایر دوران ها است و مادران بایستی نکاتی لازم را برای افزایش سلامت خود به کار گیرند.

میترا زراتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مادران باردار بایستی در سه ماه دوم با توجه به شکلگیری اعضای بدن جنین از برخی گروه های غذایی بیشتر استفاده کنند.
وی افزود: در اوایل بارداری تقسیم سلولی و در اواخر بارداری افزایش حجم بافت های جنینی اتفاق می افتد که بایستی مصرف شیر و لبنیات حداقل سه واحد در روز که از نوع کم چرب باشد بایستی استفاده شود.
وی در ادامه گفت: در طول هفته حداقل بایستی دو بار گوشت ماهی استفاده شود.
وی عنوان کرد: در برنامه غذایی خانم های باردار بهتر است کنجد نیز استفاده شود چرا که منبع غنی از کلسیم و امگا سه است که بر ضریب هوشی فرزند بسیار تأثیرگذار است.
وی اذعان داشت: مادران باردار بایستی توجه داشته باشند که مصرف چربی های جامد و حیوانی را در وعده های غذایی کاهش دهند و از روغن های مایع گیاهی به خصوص روغن کانولا که سرشار از امگا سه است را در وعده های غذایی قرار دهند.
وی در خاتمه گفت: از دیگر مواد غذایی که روی رشد جنین و سلامت آن بسیار تأثیرگذار است مصرف میوه و سبزی همچون هویج و زردآلو که حاوی بتاکاروتن که به ویتامین A تبدیل می گردد، استفاده شود.
لینک کوتاه : http://www.nabzesahar.ir/?p=3175

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.