• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 16 - شوال - 1445
  • برابر با : Wednesday - 24 April - 2024
12

گزارش تصویری از تیزاب زدن انگور در خرمدره

  • کد خبر : 21140
  • 06 مهر 1393 - 8:44
گزارش تصویری از تیزاب زدن انگور در خرمدره

بیشتر کشاورزان خرمدره ای محصولات انگور خود را با تیزاب زدن تبدیل به کشمش می کنند و سپس به فروش می رسانند.به گزارش نبض سحر،تیزابی کردن انگور عملیاتی است که انگور با محلول تیزابی آغشته می شود تا فرایند خشک شدن سریعتر انجام شود . امروزه برای تهیه ی محلول تیزاب، از کربنات پتاسیم تجاری […]

بیشتر کشاورزان خرمدره ای محصولات انگور خود را با تیزاب زدن تبدیل به کشمش می کنند و سپس به فروش می رسانند.به گزارش نبض سحر،تیزابی کردن انگور عملیاتی است که انگور با محلول تیزابی آغشته می شود تا فرایند خشک شدن سریعتر انجام شود .

امروزه برای تهیه ی محلول تیزاب، از کربنات پتاسیم تجاری که به صورت پودر است، استفاده می کنند.

IMG_0103 IMG_0102 IMG_0110 IMG_0101 IMG_0108 IMG_0106 IMG_0098 IMG_0095 IMG_0122 IMG_0126 IMG_0121 IMG_0120 IMG_0118

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=21140

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.