امروز : پنج شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۶
تاریخ : ۱۳۹۴/۱۲/۲۵ - ۱۴:۰۷ ذخیره فایل ارسال به دوستان

” اَردک” نانی سنتی برای پذیرائی در ایام عید نوروز در خرمدره

یکی از سنت های قدیم خانواده های  شهر های استان زنجان پخت نان” اَردک” در ایام عید نوروز برای پذیرائی است. به گزارش نبض سحر، یکی از سنت های قدیمی و ماندگار مردم استان زنجان پخت شیرینی ها و نان های محلی در ایام عید است. یکی از نان هائی که از قدیم در بین […]

یکی از سنت های قدیم خانواده های  شهر های استان زنجان پخت نان” اَردک” در ایام عید نوروز برای پذیرائی است.

به گزارش نبض سحر، یکی از سنت های قدیمی و ماندگار مردم استان زنجان پخت شیرینی ها و نان های محلی در ایام عید است.

یکی از نان هائی که از قدیم در بین زنان خانه دار استان زنجان مرسوم است پخت نان اردک است که با آرد ، شیر، خمیر مایه، روغن ، تخم مرغ پخته می شود.

این نان خوشمزه در قطعات کوچک پخته می شود برای عیدی دادن و پذیرائی از میهمانان در ایام نوروز استفاده می شود.

در ادامه تصاویری از مراحل پخت این نان در شهرستان خرمدره را مشاهد می کنید.

IMG_2108 IMG_2120 IMG_2122 IMG_2123 IMG_2097 IMG_2100 IMG_2109

 

برچسب‌ها, ,

ارسال دیدگاه