• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 17 - شوال - 1445
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
7

۱۰ درصد از جمعیت زنجان در سکونتگاههای غیر رسمی ساکن هستند

  • کد خبر : 60055
  • 14 اسفند 1395 - 10:05
۱۰ درصد از جمعیت زنجان در سکونتگاههای غیر رسمی ساکن هستند

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری زنجان با بیان اینکه ده درصد از جمعیت استان زنجان در سکونتگاههای غیر رسمی ساکن هستند ،گفت: از جمعیت یک میلیون نفری استان زنجان ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در سکونتگاههای غیر رسمی ساکن هستند.

به گزارش نبض سحر؛ مسیح الله سلطانی اظهار داشت: بیشترین مشکلات ما در بین مناطق ویژه اجتماعی به سکونتگاههای غیر رسمی اختصاص دارد اما بیان حاشینه نشینی در استان به مفهوم حلبی آبادها نیست و ما حلبی آباد در زنجان نداریم.10 درصد از جمعیت زنجان در سکونتگاههای غیر رسمی ساکن هستند

وی با بیان اینکه سکونتگاههای غیر رسمی در طی دهه ۶۰ و ۷۰ در استان شکل گرفته است، ابراز کرد: در دهه گذشته خدماتی نیز به این سکونتگاهها ارائه و برخی از این مناطق توانمند شده اند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری زنجان میزان آسیبهای اجتماعی نظیر طلاق، فرار از منزل، کودکان خیابانی ، بزهکاریهای اجتماعی را را در این مناطق بالا دانست و گفت: یکی از علتهای پیداش این مناطق فقر اقتصادی، فرهنگی ، توزیع نادعادلانه ثروت در جامعه است که از صنعتی شدن جوامع بشری ظهور پیدا کرده و بستر بسیاری از آسیبهای اجتماعی را فراهم کرده اند.

*۱۳٫۵ درصد از جمعیت کشور در سکونتگاههای غیر رسمی ساکن هستند

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: از جمعیت ۷۵ میلیون نفری کشور بالغ بر ۱۰ میلیون نفر حاشینه نشین هستند که این به معنی آن است که ۱۳٫۵ درصد از جمعیت کشور در سکونتگاههای غیر رسمی ساکن هستند.

وی میزان حاشینه نشینی در استان زنجان را پایین از میانگین کشوری دانست و تاکید کرذد: خوشبختانه استان زنجان در این زمینه پایین تر از نرم کشوری و جز ۱۵ استان مشکل دار کشور به شمار نمی آید اما مشکلات این مناطق قابل تامل است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری زنجان با بیان اینکه ۱۰۰ هزا نفر در سکونتگاههای غیر رسمی در استان ساکن هستند ، گفت: ۷۵ هزار نفر در شهر زنجان و.۲۵ هزار نفر در سه شهرستان ابهر، خرمدره وخدابنده ساکن هستند.

وی بیشترین میزان حاشینه نشینی را مربوط به شهر زنجان دانست و گفت: در این شهر ۷ منطقه به عنوان سکونتگاه غیر رسمی شناسایی شده است که جزو مناطق محروم شهر تلقی می شوند.

*لزوم راه اندازی اورژانس اجتماعی و آموزش مهارتهای خانواده در مناطق ویژه اجتماعی

سلطانی با اشاره به اقدامات و خدمات مورد نیاز در این مناطق خاطرنشان کرد: دستگاههای مسئول وظایف قانونی زیادی در این مناطق برعهده دارند که از جمله انها شناسایی و تعیین محدوده بافتهای فرسوده حاشیه ای خارج از محدوده مصوب شهرها با هدف ساماندهی این مناطق، احداث مراکز DIC (مراکز ارائه خدمات در مناطق پر خطر) بصورت ثابت و سیار، راه‎اندازی اورژانس اجتماعی و آموزش مهارتهای خانواده بخشی از وظایف دستگاهها در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در این مناطق است.

وی افزود:  ساماندهی کودکان کار خیابانی از طریق احداث مراکز آموزش حمایتی، احداث مراکز فرهنگی ، هنری و کتابخانه‎ای، اجرای پروژه‎های مستعد عمرانی، فرهنگی، اجتماعی ، الزام شهرداری ها برای توجه ویژه به مناطق فوق و افزایش خدمات شهری ،  تامین اعتبارات اجرای طرحهای فرسوده از دیگر کارهایی است که باید در مناطق محروم و سکونتگاههای غیر رسمی به اجرا گذاشته شود.

انتهای پیام/

منبع:موج رسا

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=60055

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.