• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 17 - شوال - 1445
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
16

قربانیان بی تدبیری دولت / رو سیاهان واقعی چه کسانی هستند؟

  • کد خبر : 61794
  • 14 اردیبهشت 1396 - 9:00
قربانیان بی تدبیری دولت / رو سیاهان واقعی چه کسانی هستند؟

خبر تلخ حادثه معدن زغال سنگ آزادشهر که به علت عدم ایمنی و انتشار گاز متان دچار انفجار شد؛ قلب های میلیون ها ایرانی را جریحه دار کرد.

به گزارش نبض سحر، خبر تلخ حادثه معدن زغال سنگ آزادشهر  که به علت عدم ایمنی و انتشار گاز متان دچار انفجار شد؛ قلب های میلیون ها ایرانی را جریحه دار کرد.

کشته شدن چندین نفر از هم وطنان قشر کارگر استان گلستان ، احساسات مردم را برانگیخت و از مدیریت ضعیف تاسف  می خورند.

آیا نباید علاج واقعه را  قبل وقوع حادثه کرد؟ چرا همیشه باید بعد از وقوع حادثه به فکر باشیم؟

چرا به قشر کارگر توجهی نمی شود؟ چرا باید حادثه پلاسکو دیگری در این کشور به وقوع بپوندد؟ تا کی مردم ایران چوب بی تدبیری و بی لیاقتی برخی از مدیران را باید بخورند؟

چرا با وجود اعلام مشکلات کارگری باز هم برخی ها گوش شنوا ندارند؟

 

بوی گاز از روز گذشته استشمام می‎شد؛بارها به مسئولان تذکر دادیم

یکی از معدنچیان زمستان یورت با بیان اینکه ۱۸ ماه حقوق ما را پرداخت نکردند، گفت: از سال ۱۳۹۲ تا کنون مسئولان مربوطه حقوقها را به صورت کامل واریز نکردند و در هر سال سه تا چهار ماه از حقوق ما را نپرداختند.

رضا محمودی پارسیان در گفت‎وگو با خبرنگار تسنیم در آزادشهر با بیان اینکه این مسیر تونل در گذشته نیز از ایمنی مناسبی برخودار نبود، اظهار داشت: ما بارها این مسئله را به مسئولان مربوطه معدن در شهرستان و استان اعلام کرده بودیم.

یکی از معدنچیان معدن زمستان یورت با بیان اینکه متاسفانه تاکنون هیچ گونه عکس‌العملی از سوی مسئولان انجام نشده بود، افزود:این تونل به صورت یک‌طرفه و  محوطه بسته است و وقتی انفجار صورت می‌گیرد همه موجودات زنده در تونل بر اثر گاز گرفتگی جان خود را از دست می‌دهند.

این کارگر معدن با بیان اینکه تنها حقوق ۷۳۰ تا ۷۷۰ هزار تومان برای یک کارگر معدن در سال‎های گذشته در نظر گرفته می‎شد، گفت: امسال این میزان به ۸۰۰ هزار تومان رسیده است.

محمودی‎پارسیان ادامه داد: از سال ۱۳۹۲ تاکنون مسئولان مربوطه حقوق‌ها را به صورت کامل واریز نکردند و در هر سال ۳ تا ۴ ماه از حقوق ما را نپرداختند.

وی گفت: این در حالی بود که در هر سال ۳ ماه از بیمه ما را پرداخت می‎کردند و براساس قانون نیاز بود که این‌ها در طول سال ما را بیمه می‎کرند و این حق ما معدنچیان بود.

این کارگر معدن با بیان اینکه معدنچیان در ۲ کارگاه و در هر شیفت ۱۶ ساعته فعالیت می‎کردند، افزود: به صورت متوسط در هر کارگاه ۸ نفر مشغول به فعالیت بودند.

این کارگر معدن  با بیان اینکه از روز گذشته بوی گاز در معدن استشمام می‎شد، افزود: این موضوع به مسئولان توزیع داده شده بود ولی در محل کارگاه یک دستگاه گاز برای سنجش گاز در معدن وجود نداشت.

محمودی پارسایی با بیان اینکه این تونل‎ها راه دیگری ندارند و در مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه اکسیژن به اتمام می‎رسد، افزود: بارها این موضوع را تذکر دادیم اما هر کسی اعتراضی می‎کرد از کار اخراج می‎شد.

وی با بیان اینکه باید با ایمنی صفر به کار خود ادامه می‎دادیم، افزود: ۱۷ تا ۱۸ ماه طلبکار هستیم و حقوق نگرفتیم چرا که در هر سال ۳ تا چهار ماه از حقوق ما را پرداخت نکردند.

 

حال چرا باید حق و حقوق کارگران پایمال شود؟ فاصله طبقاتی چه وقت شکسته خواهد شد؟ تا کی ما باید شاهد حوادثی از این دست و پر پر شدن کارگران کشورمان باشیم؟

 

 

انتهای پیام /

 

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=61794

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.