• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 12 - شوال - 1445
  • برابر با : Saturday - 20 April - 2024
4

شیره پزی سنتی کهن در بین خانواده های خرمدره

  • کد خبر : 67506
  • 24 مهر 1396 - 11:47
شیره پزی سنتی کهن در بین خانواده های خرمدره

شیره پزی سنتی با قدمت چندین ساله در خرم دره است که در پایان برداشت محصول انگور برای تامین نیاز خانواده و فروش در بازار همچنان در بین خانواده های این شهرستان رونق دارد.

به گزارش نبض سحر، از دیر باز شیره پزی به عنوان یک سنت پس از برداشت محصول انگور در روستاهای خرم دره و خود مردم شهر  رایج بوده و این روزها نیز پس از برداشت محصول انگور مشغول پخت شیره می شوند که اکثر خانواده ها برای مصرف خود و همچنین برای فروش در بازار این کار را انجام می دهند.

 

شیره پزی در روستا، بعد از برداشت انگور و معمولا در پایان شهریورماه انجام می‌شود که علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نظر جهت فروش، در تامین مالی خانواده نیز موثر است. برای پخت شیره از انگور کشمشی استفاده می‌کنند، چون آب‌دارتراست. از آب انگور علاوه بر شیره پزی، شربت و شیرینی نیز درست می‌کنند.

شیره انگور یک تامین‌کننده بسیار خوب انرژی و برای کم خونی مخصوصا کم خونی ناشی ار فقر آهن بسیار مفید است.

خاصیت اصلی انواع شیره، انرژی زا بودن آن است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شود.شیره انگور بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفید است.

 

لینک کوتاه : http://www.nabzesahar.ir/?p=67506

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.