امروز : چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹
تاریخ : 2019/04/19 - 9:50 ذخیره فایل ارسال به دوستان

آغاز به کار پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو در زنجان

رویداد بین‌المللی جشنواره غذای اکو – جاده ابریشم، امروز در زنجان آغاز به کار کرد. به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو – جاده ابریشم عصر امروز با حضور سفرا و دیپلمات‌های ۹ کشور، نمایندگان سازمان همکاری اقتصادی اکو، معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی کشور و استاندار زنجان و آشپزهای کشورهای عضو اکو […]


رویداد بین‌المللی جشنواره غذای اکو – جاده ابریشم، امروز در زنجان آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو – جاده ابریشم عصر امروز با حضور سفرا و دیپلمات‌های ۹ کشور، نمایندگان سازمان همکاری اقتصادی اکو، معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی کشور و استاندار زنجان و آشپزهای کشورهای عضو اکو و جاده ابریشم آغاز به کار کرد.

در این مراسم سفرای یونان، کرواسی، اندونزی، اتریش، قزاقستان و ترکمنستان و دیپلمات‌های اندونزی، ترکمنستان، ترکیه، افغانستان، تاجیکستان، عمان و نیز نمایندگان تجاری سفارت روسیه، معاونان و اعضای سازمان اکو و مدیران وزارت امور خارجه حضور داشتند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار زنجان و مدیران استانی همراه با اساتید و دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین، از دیگر مهمانان این رویداد غذایی بین‌المللی هستند.

سازمان همکاری اقتصادی موسوم به “اکو” یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است. سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۳۴۳ (۱۹۶۴) نخستین‌بار این سازمان را پایه‌ریزی کردند. پس از فروپاشی شوروی، در سال ۱۳۷۲ کشورهای افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز به سازمان اکو پیوستند.

در پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو – جاده ابریشم، آشپزهای کشورهای عضو اکو و جاده ابریشم طی چهار روز به طبخ غذاهای بومی و منطقه خود خواهند پرداخت.

گفتنی است، این جشنواره از ۲۹ فروردین الی اول اردیبهشت‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی کاسپین زنجان برگزار خواهد شد.

ارسال دیدگاه